8

enter image description here

I have a Retina display, and the favicon is faceless, plain, and depressing everywhere I go. Can we please fix this?

Easy Repro Steps:

  1. Open Chrome (haven't tested it on anything else)
  2. Zoom in (command-+ on a Mac) to 200%
  3. Go to Arduino.SE
  4. Observe the facelessness of the icon.
3
  • 'Tis fine on my end. (Vista, FF 26)
    – apnorton
    Feb 12 '14 at 1:03
  • 1
    It only does this on a Retina display.
    – Undo
    Feb 12 '14 at 1:04
  • I suppose so, no bug for me either.
    – user111
    Feb 12 '14 at 11:59
6

Found the bug... when you zoom to 200% the code detects this and change the fav icons sprites file from this (16x16 icons) to that (32x32). (Very smart, team! :))

Now the only problem is, that while in the 16x16 sprite there is icon for Arduino, in the 32x32 it's just blank as you see yourself.

With proper icon:

And without:

Update:

Fixed by Jin, in revision 2014.2.??.1369.

2
  • 6
    This was my fault. I've pushed the correct icons. The changes will be on live after our next prod build. (You may still have to hard refresh browser)
    – Jin
    Feb 13 '14 at 18:12
  • Cheers @Jin, thanks! Feb 13 '14 at 22:20
3

I'm getting the same issue in chat without a retina display.

no icon

The root of the problem appears to be different than what Shadow points out since it's pulling from a different location:

<img class="small-site-logo" title="Arduino" alt="Arduino" width="16" height="16" src="http://cdn.sstatic.net/arduino/img/favicon.ico?v=abcdef">

icon

-2

This may just be an error on your end. I would try to restart your computer and see if this fixes the problem. It may also be a zoom error. Try zooming in or out and see if it fixes the problem.

1
  • Nope, just reproed on a different machine. Try the steps above.
    – Undo
    Feb 12 '14 at 14:32

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .